Politica de retur

Politica de retur

- Daca doriti un colet la schimb sau retur, va rugam sa ne contactați telefonic la numărul +40 765 899 944

 

Taxa de curier va fi suportata de catre dumneavoastra in urmatoarele situatii:

  • Doriti returnarea banilor (indiferent de motivul solicitarii)
  • Doriti schimbarea produsului cu un alt produs
  • Doriti schimbarea marimii

- In cazul unui colet la schimb (schimbam produsul cu un alt produs), va rugam sa ne contactați telefonic la numărul +40 765 899 944 curierul va veni la dumneavoastra in decurs de 6-8 zile lucratoare. (Impachetati produsul asa cum l-ati primit, in punga sau cutie, iar in momentul in care curierul ajunge la dumneavoastra, predati coletul si primiti in acelasi timp noul produs). Plata se face pe loc, la curier, in momentul schimbului.

In cazul in care sesizati o greseala facuta de noi (am trimis un alt produs, o alta marime, sau produsul prezinta defecte), va rugam sa ne contactați telefonic la numărul +40 765 899 944, specificati motivul schimbului, iar dupa o verificare amanuntita vom lua decizia daca taxa de curierat va fi suportata de noi sau de dumneavoastra.

- In cazul in care doriti returnarea banilor, impachetati produsul asa cum l-ati primit, in punga sau cutie. Suma  (taxa de curier) va fi scazuta din suma totala care trebuie returnata. Noi trimitem curierul catre dumneavoastra pentru a ridica coletul in termen de 6-8 zile lucratoare.

 

DE LA DATA INREGISTRARII CERERII DE RETUR IN SITE, ACEASTA SE PROCESEAZA IN 6-8 ZILE LUCRATOARE CHIAR DACA TERMENUL LEGAL DE 14 ZILE ESTE DEPASIT !

STATI FARA GRIJA RETURUL SE VA PROCESA !

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE !

 

 

In cazul in care doriti returnarea banilor, toate taxele de curierat, vor fi suportate / scazute din suma rambursului. Banii vor fi virati in contul IBAN specificat de catre dumneavoastra in termen de maxim 14 zile calendaristice de la sosirea coletului la noi la sediu.

Verificati cu atentie contul IBAN sa fie corect. In cazul in care ne furnizati un cont IBAN incorect / gresit si trimitem banii altei persoane, nu ne asumam greselile clientului. Contul IBAN nu trebuie neaparat sa fie al persoanei care a facut comanda, poate fi al oricarei persoane pe care o cunoasteti si in care aveti incredere. (rude, cunoscuti, prieteni, etc…). Cu acceptul dumneavoastra vom vira suma in contul pe care ni-l furnizati.

- Daca ati comandat mai multe produse si ati benecifiat de transport gratuit si doriti banii inapoi, costul de transport initial se va scadea din totalul rambursului.

- Daca ati comandat mai multe produse si ati benecifiat de transport gratuit si doriti returnarea unui produs, in cazul in care dupa returnarea produsului, suma totala scade sub pragul de transport gratuit, costul de transport initial (18 lei) se va scadea din totalul rambursului.

 

Definitii:

IBAN: Codul IBAN este format din 24 de caractere. Pentru Romania, codul IBAN incepe intotdeauna cu RO. Urmeaza doua cifre generate dupa un algoritm special si indicativul Bancii la care este deschis contul (4 caractere - BTRL).  Se continua cu o serie de 16 cifre care identifica unitatea la care este deschis contul, tipul contului, identificatorul clientului (CIF-ul).