Politica de retur

Dreptul de denunțare unilaterală a contractului

Conform Ordonantei OUG 34/04.07.2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță: ”Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Garanția calității 100%

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta FERICEAN IOAN COSMIN PFA in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de FERICEAN IOAN COSMIN PFA in termen de 14 zile de la primirea comenzii, dar nu si alte despagubiri. FERICEAN IOAN COSMIN PFA condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii FERICEAN IOAN COSMIN PFA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de FERICEAN IOAN COSMIN PFA de la acest client.

Produsele trebuie returnate în recipientul originar în termen de 14 de zile calendaristice de la data primirii comenzii. În acest termen, puteți returna produsele fără invocarea niciunui motiv, dar cu suportarea costurilor de livrare (transport) prin curierul Cargus.

FERICEAN IOAN COSMIN PFA va returna contravaloarea produselor prin una dintre următoarele modalități:
- Restituire în contul indicat de client pentru comenzile achitate prin OP sau ramburs.

Notificarea se va data, semna și trimite de către Dvs prin poștă la adresa: Poienii de Jos, Nr. 89, Jud Bihor, Romania sau prin email, la adresa  fericean_cosmin@yahoo.com. În situația menționată mai sus, Dvs veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Dvs. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. FERICEAN IOAN COSMIN PFA se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 de zile de la data denunțării de către Dvs a contractului, în cazul în care prevederile de mai sus au fost respectate.

Suplimentele alimentare FERICEAN IOAN COSMIN PFA sunt avizate de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București. Această instituţie evaluează calităţile și parametrii fizico-chimici și microbiologici ai produselor alimentare, întocmește studii și efectuează teste cu privire la produsele alimentare. Întreg procesul de fabricație al produselor FERICEAN IOAN COSMIN PFA este conform cu legislația în vigoare și respectă standardele de igienă și siguranță alimentară HACCP.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor noului Regulament de Protectie a datelor personale 2016/679 adoptat de Uniunea Europeana,in vigoare de la data de 25 mai 2018 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, FERICEAN IOAN COSMIN PFA, cu sediul in in localitatea Poienii de Jos, Nr. 89, Jud Bihor, Romania, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

In situatia in care doriti sa faceti retur produselor comercializate pe www.plantemedicinalebihor.ro, va rugam sa ne trimiteti acest formular de retragere prin email la  fericean_cosmin@yahoo.com

1. Catre: FERICEAN IOAN COSMIN PFA, Poienii de Jos, Nr. 89, Jud Bihor, Romania, +40 765 899 944
2. Informare retragere:
3. Comanda la data:
4. Primite la data:
5. Nume consumator:
6. Adresa consumator:
7. Semnatura consumator: (daca cererea nu este completata electronic)
8. Data